Edukacije za stručnjake uživo u DV Baltazar u suradnji s EduList edukacijama

by | ruj 25, 2022 | Vijesti

Poštovani kolege iz vrtića, stručnjaci i svi zainteresirani,

DV Baltazar nastavlja s izvođenjem stručnih radionica za sve zainteresirane, u suradnji s organizatorom: EduList edukacije, pokretač čega je naša pedagoginja Tea Resanović.

U stručnim radionicama pridružit će joj se svojim snagama, znanjem i iskustvom još neke kolegice iz vrtića: Marija Pintar, ravnateljica te odgojiteljice s dugogodišnjim iskustvom Klaudija Ešegović, Ana Gabud i Simona Kulaš.

Više o temama, rasporedu radionica i svim detaljima možete pronaći u dokumentu KLIKOM OVDJE.

S temom “Primjeri dobre prakse boravka na zraku” krećemo 05.10.2022. u 17:30 h.

Nadalje održavamo temuAtmosfera kao dio kulture ustanove” 26.10.2022. u 17:30 h.

U 2022. godini planirana je još i stručna radionicaIzazovi svakodnevne komunikacije te razvoja odnosa s djecom i odraslima” koja će se održati 23.11.2022. u 17:30 h.

Vidimo se!

Tim vrtića

Ostale aktualnosti….

Izrada vafla sa servirkom Sanjom, 2022.

Izrada vafla sa servirkom Sanjom, 2022.

Hvala teti Sanji iz kuhinje na uspješnoj prezentaciji, izradi te motivaciji djece na sudjelovanje i degustiranje vafla. Raduje nas da u vrtiću njegujemo atmosferu međusobnog uvažavanja, podrške i razmjene iskustava. U organizaciji aktivnosti sudjelovale odgojiteljice...

Izrada vafla s tetom Jadrankom iz kuhinje, 2022.

Izrada vafla s tetom Jadrankom iz kuhinje, 2022.

Hvala teti Jadranki iz kuhinje na uspješnoj prezentaciji, izradi te motivaciji djece na sudjelovanje i degustiranje. Raduje nas da u vrtiću njegujemo atmosferu međusobnog uvažavanja, podrške i razmjene iskustava. U organizaciji aktivnosti sudjelovale odgojiteljice...