Edukacije za stručnjake uživo u DV Baltazar u suradnji s EduList edukacijama

by | ruj 25, 2022 | Vijesti

Poštovani kolege iz vrtića, stručnjaci i svi zainteresirani,

DV Baltazar nastavlja s izvođenjem stručnih radionica za sve zainteresirane, u suradnji s organizatorom: EduList edukacije, pokretač čega je naša pedagoginja Tea Resanović.

U stručnim radionicama pridružit će joj se svojim snagama, znanjem i iskustvom još neke kolegice iz vrtića: Marija Pintar, ravnateljica te odgojiteljice s dugogodišnjim iskustvom Klaudija Ešegović, Ana Gabud i Simona Kulaš.

Više o temama, rasporedu radionica i svim detaljima možete pronaći u dokumentu KLIKOM OVDJE.

S temom “Primjeri dobre prakse boravka na zraku” krećemo 05.10.2022. u 17:30 h.

Nadalje održavamo temuAtmosfera kao dio kulture ustanove” 26.10.2022. u 17:30 h.

U 2022. godini planirana je još i stručna radionicaIzazovi svakodnevne komunikacije te razvoja odnosa s djecom i odraslima” koja će se održati 23.11.2022. u 17:30 h.

Vidimo se!

Tim vrtića

Ostale aktualnosti….

Sretan Božić žele vam Medvjedići

Sretan Božić žele vam Medvjedići

Nema vrijednijeg dara za Božić, od onog koji je učinjen srcem i dušom.Nijedan božićni dar ne može se usporediti s čarobnim osjećajem koji pruža snažan i iskren zagrljaj.Ako ne znate što dati svojim voljenima za Božić, dajte im ljubav. Blagoslovljen i sretan Božić žele...

Dan otvorenih vrata vrtića 06.06.2023.

Pozivamo sve zainteresirane da posjete naš vrtić i uvjere se zašto i kako se vodimo vizijom “Samo najbolje je dovoljno dobro za dijete”! Odlična prilika da zajedno s vašim mališanima upoznate naše prostore i funkcioniranje. Dan otvorenih vrata održat će se u utorak,...