Vrtić Baltazar

Naš vrtić se nalazi u mirnom okruženju u mjestu Popovec. Osnivač vrtića je Željko Buči, a ravnateljica Marija Pintar. S radom smo započeli u rujnu 2006. godine s programom u dvije odgojne skupine. Kroz godine koje su iza nas razvijali smo se zajedno s našom djecom i roditeljima te učili jedni od drugih. Danas naš vrtić radi u okviru pet odgojnih skupina, od kojih su dvije jasličke, a tri vrtićke odgojne skupine.

U prostoru u kojem djeca borave kreiramo kutiće za igru u kojima stvaramo uvijete za učenje, odgoj i cjeloviti razvoj djece. Naš vanjski dvorišni prostor je ograđen, ozelenjen i opremljen spravama za motoričke aktivnosti te pruža sigurne i poticajne uvjete za boravak djece na zraku. Sastoji se od četiri dijela: igralište sa spravama, prostor za igru u sjeni drveća, povrtnjak (o kojem brigu vode djeca i odgojiteljice) te multifunkcionalni sportski teren s umjetnom travom.

Naglasak u našem radu stavljamo na stvaranje poticajnog okruženja u vrtiću i kontinuirano stručno usavršavanje odgojitelja, čime postižemo razvoj kvalitete naše odgojno-obrazovne prakse. Kvalitetu rada mjerimo zadovoljstvom djece i roditelja. Posebno nam je važna suradnja s roditeljima koje smatramo partnerima u brizi oko djeteta.

Radno vrijeme vrtića:

Od 06:00 do 17:30
Jutarnje dežurstvo 06:00 – 07:30
Odgojne skupine 07:30 – 16:30
Popodnevno dežurstvo 16:30 – 17:30