Izlaganje primjera prakse na Jesenskoj školi HPKZ-a

by | pro 9, 2022 | Opći video zapisi, Vijesti

Jesenska škola Hrvatskog pedagoško-književnog zbora održala se 21.-23.11.2022. u Opatiji s temom “POTPORA OČUVANJU MENTALNOG ZDRAVLJA U SUSTAVU ODGOJA I OBRAZOVANJA”.

Naše djelatnice kroz 3 dana su imale prilike sudjelovati na raznim predavanjima, raspravama te ujedno izložiti i svoje primjere dobre prakse.

Klaudija Ešegović, odgojiteljica predstavila je temu “Boravak na zraku kao poticajni čimbenik za cjelokupni psihofizički razvoj djece”.

Ana Gabud, mag. praesc. educ., izložila je temu “Poticanje socio-emocionalnog razvoja kao preduvjeta za mentalno zdravlje djece”.

Tea Resanović, mag. paed., pripremila je temu “Pedagoške aktivnosti jačanja kolektivne kohezije i mentalnih kapaciteta stručnjaka u vrtiću”.

Ispunjene profesionalnim vjetrom u leđa te motivacijom za dalje želimo vam prenijeti dio atmosfere i naših uspjeha.

Ostale aktualnosti….

Sretan Božić žele vam Medvjedići

Sretan Božić žele vam Medvjedići

Nema vrijednijeg dara za Božić, od onog koji je učinjen srcem i dušom.Nijedan božićni dar ne može se usporediti s čarobnim osjećajem koji pruža snažan i iskren zagrljaj.Ako ne znate što dati svojim voljenima za Božić, dajte im ljubav. Blagoslovljen i sretan Božić žele...

Dan otvorenih vrata vrtića 06.06.2023.

Pozivamo sve zainteresirane da posjete naš vrtić i uvjere se zašto i kako se vodimo vizijom “Samo najbolje je dovoljno dobro za dijete”! Odlična prilika da zajedno s vašim mališanima upoznate naše prostore i funkcioniranje. Dan otvorenih vrata održat će se u utorak,...