Noć knjige u Baltazaru

by | tra 23, 2018 | Vijesti

Poštovani roditelji,

dijelimo s vama lijepe trenutke čitanja priča djeci, što je jedan od najprimjerenijih načina za razvoj govora, spoznaje, komunikacijskih i socijalnih vještina.

Cilj projekta “Noć knjige” je kroz jedinstvenu manifestaciju potaknuti kulturu čitanja i uvažavanja knjige kao civilizacijskog i kulturološkog dosega, koji se svakodnevno dovode u pitanje trivijalizacijom i medijskim zapostavljanjem. (https://nocknjige.hr/index.php)

Zahvaljujemo roditeljima koji su uveličali današnji dan, a ponajviše obradovali i učinili ponosnim svoju djecu.

  

  

Isto tako, zahvaljujemo i ravnateljici što se uključila te svojim umijećima pričanja i interaktivnih igara s djecom obilježila ovaj dan kao podsjetnik svima na važnost čitanja od najranije dobi.

 

Svi roditelji koji se žele na ovaj način uključiti u rad skupine, dobrodošli su.

Zahvaljujemo na suradnji!

Tim vrtića Baltazar

Ostale aktualnosti….

Sretan Božić žele vam Medvjedići

Sretan Božić žele vam Medvjedići

Nema vrijednijeg dara za Božić, od onog koji je učinjen srcem i dušom.Nijedan božićni dar ne može se usporediti s čarobnim osjećajem koji pruža snažan i iskren zagrljaj.Ako ne znate što dati svojim voljenima za Božić, dajte im ljubav. Blagoslovljen i sretan Božić žele...

Dan otvorenih vrata vrtića 06.06.2023.

Pozivamo sve zainteresirane da posjete naš vrtić i uvjere se zašto i kako se vodimo vizijom “Samo najbolje je dovoljno dobro za dijete”! Odlična prilika da zajedno s vašim mališanima upoznate naše prostore i funkcioniranje. Dan otvorenih vrata održat će se u utorak,...