Noć knjige u Baltazaru

by | tra 23, 2018 | Vijesti

Poštovani roditelji,

dijelimo s vama lijepe trenutke čitanja priča djeci, što je jedan od najprimjerenijih načina za razvoj govora, spoznaje, komunikacijskih i socijalnih vještina.

Cilj projekta “Noć knjige” je kroz jedinstvenu manifestaciju potaknuti kulturu čitanja i uvažavanja knjige kao civilizacijskog i kulturološkog dosega, koji se svakodnevno dovode u pitanje trivijalizacijom i medijskim zapostavljanjem. (https://nocknjige.hr/index.php)

Zahvaljujemo roditeljima koji su uveličali današnji dan, a ponajviše obradovali i učinili ponosnim svoju djecu.

  

  

Isto tako, zahvaljujemo i ravnateljici što se uključila te svojim umijećima pričanja i interaktivnih igara s djecom obilježila ovaj dan kao podsjetnik svima na važnost čitanja od najranije dobi.

 

Svi roditelji koji se žele na ovaj način uključiti u rad skupine, dobrodošli su.

Zahvaljujemo na suradnji!

Tim vrtića Baltazar

Ostale aktualnosti….

Dan otvorenih vrata vrtića 06.06.2023.

Pozivamo sve zainteresirane da posjete naš vrtić i uvjere se zašto i kako se vodimo vizijom “Samo najbolje je dovoljno dobro za dijete”! Odlična prilika da zajedno s vašim mališanima upoznate naše prostore i funkcioniranje. Dan otvorenih vrata održat će se u utorak,...

Upisi su u tijeku za ped. god. 2023./2024.!

Upisi su u tijeku za ped. god. 2023./2024.!

Poštovani roditelji / staratelji , UPISI za ped. god. 2023./2023. u DV Baltazar su u tijeku! Dokumentaciju za upis možete predati u periodu od 02.-12.05.2023. Možete se javiti na e-mail vrtića vrtic.baltazar@gmail.com ili telefonom na 091/240-0017 . Nakon prijave,...