Noć knjige u Baltazaru

by | tra 23, 2018 | Vijesti

Poštovani roditelji,

dijelimo s vama lijepe trenutke čitanja priča djeci, što je jedan od najprimjerenijih načina za razvoj govora, spoznaje, komunikacijskih i socijalnih vještina.

Cilj projekta “Noć knjige” je kroz jedinstvenu manifestaciju potaknuti kulturu čitanja i uvažavanja knjige kao civilizacijskog i kulturološkog dosega, koji se svakodnevno dovode u pitanje trivijalizacijom i medijskim zapostavljanjem. (https://nocknjige.hr/index.php)

Zahvaljujemo roditeljima koji su uveličali današnji dan, a ponajviše obradovali i učinili ponosnim svoju djecu.

  

  

Isto tako, zahvaljujemo i ravnateljici što se uključila te svojim umijećima pričanja i interaktivnih igara s djecom obilježila ovaj dan kao podsjetnik svima na važnost čitanja od najranije dobi.

 

Svi roditelji koji se žele na ovaj način uključiti u rad skupine, dobrodošli su.

Zahvaljujemo na suradnji!

Tim vrtića Baltazar

Ostale aktualnosti….

Izrada vafla sa servirkom Sanjom, 2022.

Izrada vafla sa servirkom Sanjom, 2022.

Hvala teti Sanji iz kuhinje na uspješnoj prezentaciji, izradi te motivaciji djece na sudjelovanje i degustiranje vafla. Raduje nas da u vrtiću njegujemo atmosferu međusobnog uvažavanja, podrške i razmjene iskustava. U organizaciji aktivnosti sudjelovale odgojiteljice...

Izrada vafla s tetom Jadrankom iz kuhinje, 2022.

Izrada vafla s tetom Jadrankom iz kuhinje, 2022.

Hvala teti Jadranki iz kuhinje na uspješnoj prezentaciji, izradi te motivaciji djece na sudjelovanje i degustiranje. Raduje nas da u vrtiću njegujemo atmosferu međusobnog uvažavanja, podrške i razmjene iskustava. U organizaciji aktivnosti sudjelovale odgojiteljice...